Emil Georgescu

Background

Datorită faptului că Misiunea Holy Doctor, lucrarea din care fac parte, este o lucrare publică, mă simt dator cu o scurtă prezentare.

Numele meu este Georgescu Corneliu-Emil și m-am născut în anul 1974. Cei mai apropiați din familie mă numesc Nicușor, alții Nicu, Nick sau Cornel. Așa că, dacă-i întrebați pe ei de Emil, vi se va răspunde, cel mai probabil, că nu-l cunosc. Încercați, deci, cu numele amintite.

De loc sunt din Rădăuți, județul Suceava, dar acum sunt stabilit in Elveția. O binecuvântare de la Domnul este soția mea Doris, care îmi este alături de 26 de ani, și cu care mă bucur de cai trei copii pe care ni i-a dat Dumnezeu: un băiat și două fete.

Emil & Doris Georgescu

Prin alegerea făcută de Duhul Sfant, slujesc in Biserica Cetatea Salvării ca diacon.
Viziunea mea asupra participării, a implicării în lucrare, este aceea de slujire în echipă și nicidecum de slujire individuală. Acesta este principiul pe care vreau să-l promovez, chiar dacă lucrarea în comun, prin marea diversitate a participanților, creează adesea dificultăți. Dar când este vorba de lucrările lui Dumnezeu, este de preferat ca „eu am făcut” să fie înlocuit cu „NOI am făcut”.

Iubesc părtășia frățească, bucurându-mă cu mulțumire pentru harul de a cunoaște cât mai mulți frați ai Domnului Isus. Am făcut o prioritate din frecventarea cu regularitate a Bisericii, împreună cu familia, și sunt recunoscător Domnului că pot afirma cu îndrăzneală, citându-l pe Iosua: Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului!
Dacă am ales ca fotografie de prezentare una în care soția să-mi fie alături, este pentru că și în viață este la fel. Doris a fost ajutorul potrivit în toate împrejurările vieții, ba chiar aș putea spune că dacă nu ar fi stat neclintită lângă mine în clipele cele mai grele, probabil nu aș fi apucat să vă prezint azi lucrarea Holy Doctor.

Viziunea asupra lucrării am primit-o de la Dumnezeu în anul 2008 și ea viza mobilizarea creștinilor în vederea rugăciunii. Înțelegând nevoia de sprijin în rugăciune a celor bolnavi trupește și sufletește, am acționat în această direcție, rugându-ne împreună pentru vindecare și eliberare.

De altfel, principiul mobilizării a fost rânduit de Domnul Isus. Căci, așa cum știm, când Mântuitorul i-a trimis pe cei 70 de ucenici în lucrare, i-a trimis doi câte doi.
Iar cuvintele Lui sunt: „Vă mai spun iarăși că, DACĂ DOI dintre voi se ÎNVOIESC pe pământ SĂ CEARĂ un lucru oarecare, LE VA FI DAT de Tatăl Meu care este în ceruri. ( Matei 18.19)

Închei, adresând o urare tuturor cititorilor acestor rânduri, și apelez la cuvintele apostolului Pavel: „Încolo, fraților, fiți sănătoși, desăvârșiți-vă, imbărbătați-vă, fiți cu un cuget, trăiți în pace, și Dumnezeul dragostei și al păcii să fi cu voi. Spuneți-vă unii altora sănătate, cu o sărutare sfântă. Toți sfinții vă trimit sănătate. Harul Domnului Isus Hristos și dragostea lui Dumnezeu, și împărtășirea Sfântului Duh să fie cu voi cu toți! Amin.”

“Cu Dumnezeu, Împreună pentru Oameni” Holy Doctor Mission
Emil Georgescu

Rate it

Fondator

0%